iOrgen

iOrgen er mit web-alterego. Jeg hedder Jørgen Carstensen
Mit arbejdsliv har handlet om at arbejde med mennesker og få dem til at ’udvikle sig’. De sidste 15 år har det haft med virksomhed, organisation og administration at gøre. Jeg er en dynamisk, entusiastisk ildsjæl, der er optaget af, hvordan forandringer sættes i gang og gennemføres.
I øjeblikket arbejder jeg på at kunne tilbyde rådgivning og vejledning af virksomheder og uddannelsesinstitutioner, som har interesse i at forbedre deres håndtering af viden. Jeg interesserer mig for de muligheder, der ligger i at anvende Internettet strategisk i organisationer, til opbygning af netværk, videndeling, kommunikation, internt og eksternt. Jeg er optaget af, hvordan man afdækker netværks funktion og betydning i en organisation. Jeg formidler indsigt i, hvad web 2.0 er og betyder for at drive virksomhed i dag og især i morgen. Jeg arbejder med blogs, wikis, podcasts og sociale netværk til skabelse og udbygning af relationer og videndeling.
Mine kompetencer stammer fra en læreruddannelse, en HD i organisation og mange års arbejde med undervisning og administration i skoleverdenen. Det har været undervisning og interessen for, hvordan man skaber læring, der har været omdrejningspunktet for min beskæftigelse. Derfor har jeg været involveret i udviklings- og forandringsprojekter på de arbejdspladser jeg har været ansat på. Jeg er vant til at vende opgaverne på hovedet og tænke nyt, finde nye løsninger på kendte og ukendte problemer.
Min rolle i læreprocesser er ofte coachens. Som underviser og vejleder mener jeg, det er min opgave at stimulere den lærende til at formulere sit problem og få øje på de løsninger, der er tilgængelige.
Jeg er et positivt menneske med begejstring og entusiasme, der tør kaste sig ud i nye projekter og som gerne vil samarbejde om at skabe gode løsninger og forandringer. Jeg er matematisk, naturvidenskabelig, venstre-hjerne domineret med god forbindelse til højre hjernehalvdel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *