Opstart ITU-projekt

Mit kursus på ITU, ‘Læring og IT’ afsluttes i januar med eksamen, og eksamen afvikles på baggrund af et miniProjekt.

Dette projekt er jeg i gang med at skrive. Emnet er: ‘anvendelse af web 2.0 teknologier  til læring’ (foreløbig formulering).  Jeg vil gerne udforske muligheder, begrænsninger, problemer ved at arbejde med it og læring i dette perspektiv.

Jeg ønsker at eksperimentere med de medier der indgår i mit projekt. Derfor har jeg valgt at  projektet udvikles/ skrives i min blog. Jeg er vant til at skrive Word-dokumenter, og har godt styr på at anvende diverse redigeringsmuligheder, layout, stavekontrol, links mv. Bloggen giver mig også mulighed for integration af andre medier direkte i dokumentet, f.eks. video-, lyd podcasts, billeder, links mv på en dynamisk og levende måde, da bloggen eksisterer online, og det sætter rammerne for hvaordan man kan læse den.

Jeg har ikke helt styr på de formelle rammer omkring projektskrivningen, – om det giver problemer i forhold til formalia, at skrive, aflevere projektet som en blog. Formalia skal være i orden, det udforskes her.

Miniprojekt, noter fra 1. kursusgang med Steffen:

  • Udarbejdes i projektgruppe ( 3-4 medlemmer)
  • Eksamen individuel, 20 min, sidst i januar
  • 15 sider på skrift
  • + prototype,=PowerPoint, Flash, Web, tegning på papir eller..
  • Indgang til projekt 1): Identificer et behov og skitser en løsning
  • Indgang til projekt 2): Tag udgangspunkt i en løsning og foreslå forbedringer
  • Indgang ti projekt 3): Evalueringer af løsninger ( problematisk)

Fra kursusbasen kan man læse:

Du vil indgå i en arbejdsgruppe, hvor du skal udarbejde et obligatorisk miniprojekt. Miniprojektet har til formål at perspektivere arbejdsgruppens produkt teoretisk, og til det anvendes selvvalgte, relevante teorier og problemstillinger. Parallelt med projektet skal du i din arbejdsgruppe enten udvikle en mock-up eller en fungerende prototype af produktet.

og kursusformat

  • Vejledning af miniprojekt
  • 1 obligatorisk miniprojekt (gruppeprojekt, 20-25 sider for grupper med 4-5 personer

Mon ikke det er noterne fra 1. kursusgang der gælder?

Min arbejdgruppe gik fra hinanden, så jeg er en enmandsarbejdsgruppe med fast mødested i Odense

Rammebetingelser for projekter på ITU, 15 august 2007 gælder de mon for miniProjekt på LOT? Inga Sørensen  i studieadministration ved det ikke, henviser til studievejlederne, Studiev 52185240,

Aflevering fremgår af mit.itu.dk, som sikker skal have adgangskode for at fungere. Det fremgår at  skriflig opgave skal aflevere d. 17. 12.08 kl. 15. Et eksemplar til underviser/eksaminator, ekstern censor og administration ( hvor har jeg det fra?) på eksamenskontoret

I hvilken form? hvilke krav til dokumentation, litteraturliste,  hvor mange eksemplarer?

Pensumplan kan læses her. Skal disse tekster indgå som litteratur i projektet, kun relevante eller?

/Jørgen

Dette indlæg blev udgivet i ITU-projekt og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *